HOFEKA Kft. 2142 Nagytarcsa, Cinkotai út 23.
Telefon: +36 1 261-6338 Email: hofeka@hofeka.hu
Featured Image

A Széna tér újonnan kialakított emlékparkja

A modern kor elvárásainak megfelelően az oszlopok természetesen nem csak a közvilágítást szolgálják. Vannak olyan Xeon lámpatest házak, amelyekbe térfigyelő kamerák, hangszórók, valamint köztéri Wifi szolgáltatást biztosító eszközök kerültek integrálásra, így megtartva a funkciók sokfélesége mellett az oszlopok egységes megjelenését.
Bővebben
Featured Image

Kisbér is csatlakozott az okos városok sorába

A Bakony kapujának is nevezett város, a magyar lótenyésztés fellegvára a XXI. Kisbéri Napokon 2022. július 22-én „visszakapta” a városközpont megújult Fő terét. A revitalizációs projekt keretén belül helyreállították a település történelmi városközpontját, amelyet úgy alakítottak ki, hogy maximálisan igazodjon XXI. század követelményeihez.
Bővebben
Featured Image

A gödöllői Ferde sétány okos parkvilágítása

Idén az alsó kastélyparkon átvezető egyik közkedvelt út az Ady Endre sétány és az Állomás út között, amit a helybeliek Ferde sétányként hívnak, új közvilágítást kapott. A projekt során nem csupán az oszlopok és a rajtuk elhelyezkedő lámpatestek cseréjére került sor, hanem cégünk – a HOFEKA Kft. – úgynevezett HDMR (Dinamikus Mozgásérzékelő Rendszer) okos közvilágítási megoldást szállított a kivitelezéshez.
Bővebben
Featured Image

Körforgalom szigetüzemű közvilágítása

Napjainkban a városfejlesztés már nem csupán úthálózatokról, épületekről, közművekről szól. A technikai fejlődés mellett környezetünk védelme és az energiával való takarékosság is arra kell, hogy ösztönözze a település tervezőket, döntéshozókat, hogy a jövőt szem előtt tartva okos megoldásokat alkalmazzanak. A lehetőségek tárháza pedig egyre bővül.
Bővebben
Featured Image

Budapest, Vizafogó park

A térfigyelő kamerák és hangszórók a Xeon lámpatest házakba lettek integrálva, így tartva meg az oszlopok egységes megjelenését. A park területen, több oszlopon pedig segélyhívók kerültek elhelyezésre, ezzel is tovább növelve a biztonságot.
Bővebben
Featured Image

Az MVM Dome körüli terület is új fényben fürdik

A sportcsarnok előtti közlekedőterületek és a VIP parkolók esztétikailag egységes és harmonikus kialakításában fontos szerepet töltenek be a 12 m-es oszlopok és a rajtuk több különböző magasságban elhelyezett Xeon LED lámpatestek, illetve lámpatestházak, amelyekbe kamera, hangszóró vagy éppen Wifi van beépítve.
Bővebben
Featured Image

Bástya utca, innovatív parkvilágítási megoldások

A pergola nem csak a dizájn tekintetében illeszkedik a térre tervezett utcabútorok világába, de a zöld felület növelésében is fontos szerepet kap. A hálóval fedett szerkezetre rövid időn belül növényeket futtatnak fel, amelyek nem csak az árnyékot, de a kellemes klímát is biztosítani fogják az alattuk megpihenők számára.
Bővebben
Featured Image

Smart zebra a nagyobb biztonságért

A gyalogátkelőhelyek figyelemfelkeltő kialakítása elsődleges a közlekedésbiztonság szempontjából. Gyakran tapasztalható, hogy még nappali körülmények között is nehezen észrevehető a gyalogátkelő. A zebrát alkotó útburkolati jelek lekopnak, a táblák takarásban vannak, az átlagos éjszakai megvilágítás pedig nem eléggé emeli ki az átkelőhelyet az általános közvilágítás szintjéből. Sajnos ezt a baleseti statisztikák is alátámasztják.
Bővebben
Featured Image

Egyedi közvilágítás a debreceni Dósa nádor téren

2020. augusztus 15-én ünnepélyes keretek között avatták fel Debrecenben a megújult Dósa nádor teret. A Debrecen 2030 program részeként megvalósult beruházás új sétálóövezettel gazdagította a várost. A hét hónap alatt elkészült fejlesztés keretében 11 000 négyzetméter újult meg a Dósa nádor téren és a Csapó utca egy szakaszán.
Bővebben