HOFEKA Kft. 2142 Nagytarcsa, Cinkotai út 23.
Telefon: +36 1 261-6338 Email: hofeka@hofeka.hu
Featured Image

Körforgásos gazdaság elősegítése a közvilágítás terén

A HOFEKA Elektromos Ipari és Kereskedelmi Kft. és a Pannon Egyetem konzorciumi együttműködés keretében „A körforgásos gazdaság megvalósítását segítő gyors tesztpéldány készítési módszerek kifejlesztése” témában közös projektet indított, amelyre a „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése” című GINOP Plusz-2.1.1-21 kódszámú pályázat keretében vissza nem térítendő támogatást nyertek.
Bővebben
Featured Image

A Széna tér újonnan kialakított emlékparkja

A modern kor elvárásainak megfelelően az oszlopok természetesen nem csak a közvilágítást szolgálják. Vannak olyan Xeon lámpatest házak, amelyekbe térfigyelő kamerák, hangszórók, valamint köztéri Wifi szolgáltatást biztosító eszközök kerültek integrálásra, így megtartva a funkciók sokfélesége mellett az oszlopok egységes megjelenését.
Bővebben
Featured Image

Kisbér is csatlakozott az okos városok sorába

A Bakony kapujának is nevezett város, a magyar lótenyésztés fellegvára a XXI. Kisbéri Napokon 2022. július 22-én „visszakapta” a városközpont megújult Fő terét. A revitalizációs projekt keretén belül helyreállították a település történelmi városközpontját, amelyet úgy alakítottak ki, hogy maximálisan igazodjon XXI. század követelményeihez.
Bővebben
Featured Image

A gödöllői Ferde sétány okos parkvilágítása

Idén az alsó kastélyparkon átvezető egyik közkedvelt út az Ady Endre sétány és az Állomás út között, amit a helybeliek Ferde sétányként hívnak, új közvilágítást kapott. A projekt során nem csupán az oszlopok és a rajtuk elhelyezkedő lámpatestek cseréjére került sor, hanem cégünk – a HOFEKA Kft. – úgynevezett HDMR (Dinamikus Mozgásérzékelő Rendszer) okos közvilágítási megoldást szállított a kivitelezéshez.
Bővebben
Featured Image

Körforgalom szigetüzemű közvilágítása

Napjainkban a városfejlesztés már nem csupán úthálózatokról, épületekről, közművekről szól. A technikai fejlődés mellett környezetünk védelme és az energiával való takarékosság is arra kell, hogy ösztönözze a település tervezőket, döntéshozókat, hogy a jövőt szem előtt tartva okos megoldásokat alkalmazzanak. A lehetőségek tárháza pedig egyre bővül.
Bővebben
Featured Image

Budapest, Vizafogó park

A térfigyelő kamerák és hangszórók a Xeon lámpatest házakba lettek integrálva, így tartva meg az oszlopok egységes megjelenését. A park területen, több oszlopon pedig segélyhívók kerültek elhelyezésre, ezzel is tovább növelve a biztonságot.
Bővebben