HOFEKA Kft. 2142 Nagytarcsa, Cinkotai út 23.
Telefon: +36 1 261-6338 Email: hofeka@hofeka.hu
Featured Image

Okos zebra a nagyobb biztonságért

A gyalogátkelőhelyek figyelemfelkeltő kialakítása elsődleges a közlekedésbiztonság szempontjából. Gyakran tapasztalható, hogy még nappali körülmények között is nehezen észrevehető a gyalogátkelő. A zebrát alkotó útburkolati jelek lekopnak, a táblák takarásban vannak, az átlagos éjszakai megvilágítás pedig nem eléggé emeli ki az átkelőhelyet az általános közvilágítás szintjéből. Sajnos ezt a baleseti statisztikák is alátámasztják.
Bővebben
Featured Image

Egyedi közvilágítás a debreceni Dósa nádor téren

2020. augusztus 15-én ünnepélyes keretek között avatták fel Debrecenben a megújult Dósa nádor teret. A Debrecen 2030 program részeként megvalósult beruházás új sétálóövezettel gazdagította a várost. A hét hónap alatt elkészült fejlesztés keretében 11 000 négyzetméter újult meg a Dósa nádor téren és a Csapó utca egy szakaszán.
Bővebben
Featured Image

Innovatív köz- és parkvilágítás Győrben

Győrben a „Zöld városfejlesztés” keretében, tavaly év végén és idén adták át a megújult vásárcsarnokot és annak környezetét. Parkok, utak, sétálórészek újultak meg és kaptak új közvilágítást is a projekt keretében.
Bővebben
Featured Image

Fémnyomó munkák nagy tapasztalattal

A HOFEKA Kft. saját gyártású esztétikus és színvonalas közvilágítási lámpatestei, utcabútorai, lámpaoszlopai bizonyítják, hogy a cég a fémmegmunkálás területén is nagy tapasztalatokkal rendelkezik.
Bővebben
Featured Image

Korintosz Békásmegyeren

Tavaly fejeződött be a békásmegyeri piac és közösségi tér átépítésének első üteme. Ennek keretében átadták az új csarnoképületet az ahhoz tartozó mélygarázzsal, valamint a piac előtti Heltai Jenő tér is megújult.
Bővebben