HOFEKA Kft. 2142 Nagytarcsa, Cinkotai út 23.
Telefon: +36 1 261-6338 Email: hofeka@hofeka.hu

Cégünk

A HOFEKA Kft. az 1888-ban alapított EKA Rt. (Elektromos Készülékek- és Anyagok Gyára) jogutóda, amely nagy tekintélyt és ismertséget szerzett magának Magyarországon, Európában és a Közel-keleten. Cégünk három telephelyen, nagytarcsai kereskedelmi és fejlesztő, valamint logisztikai központtal, továbbá dióskáli gyártóbázisokkal végzi tevékenységét. A jelenlegi piaci igényekhez igazodva, valamint a vevőink elégedettségének növelése érdekében mindig is komplex megoldásokat kínáltunk. Kibővített  logisztikai területünknek köszönhetően folyamatosan nagyszámú készletet biztosítunk közvilágítási oszlopokból, oszlopkarokból és lehorgonyzó szerkezetekből.

A HOFEKA kínálata:
 • LED-es világítótestek
 • dísz- és közvilágítási berendezések
 • kültéri-, sport- és ipari világítótestek
 • egyedi világítóberendezések
 • kiegészítő és design termékek
 • standard és egyedi lámpaoszlopok
 • dekoratív utcabútorok
 • Smart City megoldások
 • Assistance szolgáltatások
 • nagyfeszültségű TVO távvezetékszerelvények (kizárólagos magyarországi gyártás)
 • villamos távvezetéki- és alállomási szerelvények
 • speciális nagyfeszültségű (750 kV) szerelvények
klsjdajsdhaksjdhasj

Cégünk fő szakterületeiről bővebben:

A magyarországi nagyfeszültségű hálózat 100%-ban az EKA Rt. szerelvényeivel épült ki. Ezeket a szerelvényeket és az energiaipar által igényelt új szerelvényeket a HOFEKA az áramszolgáltatók igényei szerint gyártja le.

Termékeink magas műszaki és esztétikai színvonalát jellemzi, hogy kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, ennek eredményeképpen az ECLATEC céggel közösen tervezett és gyártott világító berendezések már több jelentős szakmai elismerésben is részesültek.

A díszvilágítás területén a vezérlehető RGB(W) LED-es berendezéseinkkel és azok programozásával segítjük épületek, sportlétesítmények és kültéri műtárgyak esztétikus megvilágítását, igény szerint.

Smart City megoldásaink nagyban segítik a települések modern és költséghatékony működtetését, amelyek kiterjednek a világítótest vezérlésre, parkolást segítőrendszerekre, hulladékgazdálkodásra, elektromos autó, kerékpár és különböző elektronikus eszközök töltésére, környezeti érzékelőkre, Wi-Fi szolgáltatásra, valamint integrált térfigyelési megoldásokra is.

Az általunk kínált típusok gyártásához szükséges korszerű gyártóeszközökkel, illetve gépparkkal rendelkezünk, így termékeinket nagy rugalmassággal és rövid határidővel tudjuk gyártani.

Cégünk ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszerben dolgozik, így több stratégiai fontosságú vállalat minősített beszállítója vagyunk.

Elérhetőségeink bármelyikén szívesen állunk rendelkezésére!

ASSISTANCE • SZOLGÁLTATÁS A HOFEKÁTÓL

TERVEZŐKNEK, KIVITELEZŐKNEK, BERUHÁZÓKNAK ÉS ÜZEMELTETŐKNEK
klsjdajsdhaksjdhasj

Mi is a HOFEKA ASSISTANCE?

Ez a fajta szolgáltatás az autóiparban már jól ismert, ugyanakkor közvilágításban még egyedülálló. Az assistance szó önmagában jelenlétet, segélytámogatást jelent; a HOFEKA ASSISTANCE egy segítségnyújtási tevékenység. Ez a szolgáltatás a világítástechnikai tervezéstől a szükséges terméktervezésen át a létesítésig műszaki támogatást biztosít.

klsjdajsdhaksjdhasj

Kinek ajánlható a HOFEKA ASSISTANCE tevékenysége?

Segítséget kínál és szolgáltatást nyújt:

 • tervezőknek
 • kivitelezőknek
 • beruházóknak
 • üzemeltetőknek

A HOFEKA ASSISTANCE működése

A HOFEKA ASSISTANCE külön szakembereket foglalkoztat és egy úgynevezett assistance-gépjárművet tart üzemben a kivitelezés bármely időszakában történő azonnali megjelenés és segítségnyújtás érdekében. A HOFEKA cég a szolgáltatási tevékenység érdemi elvégzése érdekében folyamatosan megfelelő mennyiségű alkatrészt tart raktáron, így az üzemeltetői és alkatrészigények rövid határidővel kielégíthetők.

klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj

Mit kínál a tervezőknek?

A HOFEKA ASSISTANCE megkönnyíti a tervezők munkáját azáltal, hogy a tervezéshez szükséges alapadatok alapján, vállalja a komplett világítástechnikai tervek elkészítését saját tervező programjával és termékeivel. Így biztosítható a szakszerű, optimális és energiatakarékos megoldás kiválasztása. A tervezés során előfordulhat, hogy a beruházók a világítótestekkel kapcsolatban olyan formai és műszaki igényekkel érkeznek, melyeket a tervezők nem tudnak teljesíteni egyetlen gyártó termékkínálatából sem. Ilyenkor fantáziájuk szabadon engedésével a HOFEKA Kft.-vel karöltve megtalálhatják elképzeléseiket, hiszen fejlesztőcsapatunk minden tekintetben felkészült az ilyen jellegű igények kielégítésére is. A munka ilyenkor a villamos tervezővel, belsőépítésszel, esetleg formatervezővel közösen történik – a közös cél – a megrendelői elégedettség elérése érdekében.

Mit kínál a kivitelezőknek?

Kivitelezés alkalmával gyártói jelenlétet biztosít, amely olyan hátteret nyújt a vállalkozónak, hogy a szakszerű és gyors installáció elvégezhető. Átadás előtti átvizsgálás is lehetséges az esetleges műszaki problémák kiszűrésére. Kérésre a HOFEKA ASSISTANCE szervizautója rövid időn belül megjelenik.

Mit kínál a beruházónak, üzemeltetőnek?

A szakértelemmel gyártott és beépített világítási eszközök meghibásodási valószínűsége kisebb. A garanciális és garanciaidőn túli alkatrész-utánpótlás évtizedeken át biztosított. Mind a tervezés, mind a kivitelezés, mind az átadás-átvétel esetében a HOFEKA ASSISTANCE folyamatos segítséget nyújt műszaki kérdésekben. A HOFEKA ASSISTANCE tevékenységének köszönhetően a megbízhatóan működőberendezések üzemeltetési és karbantartási költsége lényegesen csökken.