HOFEKA Kft. 2142 Nagytarcsa, Cinkotai út 23.
Telefon: +36 1 261-6338 Email: hofeka@hofeka.hu

Méretezés

Tisztelt Partnerünk!

Kollégáink azzal is igyekeznek segíteni a tervezők munkáját, hogy a fénytechnikai méretezéshez szükséges alapadatok alapján – termékportfóliónkból kiválasztva a legmegfelelőbb termékeket – elkészítjük a komplett világítástechnikai méretezést.

A Relux és DIALux fénytechnikai méretező programok alkalmasak: út-, sport-, ipari-, és díszvilágítási, valamint tetszőleges elrendezésű külső és belső terek világításának számítására. A számítási eredményeket .pdf formában megküldjük a tervezőknek további felhasználásra. Bármilyen kérdése, észrevétele esetén munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére valamennyi elérhetőségünkön.

Amennyiben a programot szeretné letölteni, azt a következő oldalakon találja meg:

Méretező program letöltés:
Legújabb Relux Suite tervezőprogram
Legújabb DIALux tervezőprogram

A program működtetéséhez szükséges minimális rendszer konfiguráció:

Operációs rendszer: Windows 7, 8 vagy 10 (32 vagy 64-bit)
Processzor: Intel Core i7
Memória: 4GB RAM
Videokártya: AMD Radeon, Nvidia GT 650 vagy jobb. OpenGL 3.0 támogatás szükséges

A lámpatestadatok az HOFEKA Kft. tulajdonát képezik, azok bárminemű módosítás nem megengedett!

ASSISTANCE • SZOLGÁLTATÁS A HOFEKÁTÓL

TERVEZŐKNEK, KIVITELEZŐKNEK, BERUHÁZÓKNAK ÉS ÜZEMELTETŐKNEK
klsjdajsdhaksjdhasj

Mi is a HOFEKA ASSISTANCE?

Ez a fajta szolgáltatás az autóiparban már jól ismert, ugyanakkor közvilágításban még egyedülálló. Az assistance szó önmagában jelenlétet, segélytámogatást jelent; a HOFEKA ASSISTANCE egy segítségnyújtási tevékenység. Ez a szolgáltatás a világítástechnikai tervezéstől a szükséges terméktervezésen át a létesítésig műszaki támogatást biztosít.

klsjdajsdhaksjdhasj

Kinek ajánlható a HOFEKA ASSISTANCE tevékenysége?

Segítséget kínál és szolgáltatást nyújt:

  • tervezőknek
  • kivitelezőknek
  • beruházóknak
  • üzemeltetőknek

A HOFEKA ASSISTANCE működése

A HOFEKA ASSISTANCE külön szakembereket foglalkoztat és egy úgynevezett assistance-gépjárművet tart üzemben a kivitelezés bármely időszakában történő azonnali megjelenés és segítségnyújtás érdekében. A HOFEKA cég a szolgáltatási tevékenység érdemi elvégzése érdekében folyamatosan megfelelő mennyiségű alkatrészt tart raktáron, így az üzemeltetői és alkatrészigények rövid határidővel kielégíthetők.

klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj

Mit kínál a tervezőknek?

A HOFEKA ASSISTANCE megkönnyíti a tervezők munkáját azáltal, hogy a tervezéshez szükséges alapadatok alapján, vállalja a komplett világítástechnikai tervek elkészítését saját tervező programjával és termékeivel. Így biztosítható a szakszerű, optimális és energiatakarékos megoldás kiválasztása. A tervezés során előfordulhat, hogy a beruházók a világítótestekkel kapcsolatban olyan formai és műszaki igényekkel érkeznek, melyeket a tervezők nem tudnak teljesíteni egyetlen gyártó termékkínálatából sem. Ilyenkor fantáziájuk szabadon engedésével a HOFEKA Kft.-vel karöltve megtalálhatják elképzeléseiket, hiszen fejlesztőcsapatunk minden tekintetben felkészült az ilyen jellegű igények kielégítésére is. A munka ilyenkor a villamos tervezővel, belsőépítésszel, esetleg formatervezővel közösen történik – a közös cél – a megrendelői elégedettség elérése érdekében.

Mit kínál a kivitelezőknek?

Kivitelezés alkalmával gyártói jelenlétet biztosít, amely olyan hátteret nyújt a vállalkozónak, hogy a szakszerű és gyors installáció elvégezhető. Átadás előtti átvizsgálás is lehetséges az esetleges műszaki problémák kiszűrésére. Kérésre a HOFEKA ASSISTANCE szervizautója rövid időn belül megjelenik.

Mit kínál a beruházónak, üzemeltetőnek?

A szakértelemmel gyártott és beépített világítási eszközök meghibásodási valószínűsége kisebb. A garanciális és garanciaidőn túli alkatrész-utánpótlás évtizedeken át biztosított. Mind a tervezés, mind a kivitelezés, mind az átadás-átvétel esetében a HOFEKA ASSISTANCE folyamatos segítséget nyújt műszaki kérdésekben. A HOFEKA ASSISTANCE tevékenységének köszönhetően a megbízhatóan működőberendezések üzemeltetési és karbantartási költsége lényegesen csökken.