HOFEKA Kft. 2142 Nagytarcsa, Cinkotai út 23.
Telefon: +36 1 261-6338 Email: hofeka@hofeka.hu
Ideális megoldás sportcsarnokok világítására

Ideális megoldás sportcsarnokok világítására

A Hofeka Kft. által forgalmazott IBL-Plus LED-es beltéri csarnokvilágító terméksorozat számos felhasználási területen kínál ideális megoldást nagy terek megvilágítására. Az IBL név az angol Indirect Bay Lightning (azaz indirekt csarnokvilágító) kifejezés kezdőbetűiből született, ami fontos utalás ezeknek a lámpatesteknek az előnyeire. Az IBL terméksorozat különlegessége, hogy indirekt világítási megoldást kínál, ezáltal a lámpatest nem kápráztat, és mégis magas a fényhasznosítása. Ezért, bár alkalmas normál ipari csarnokok világítására is, de az alacsony káprázásának köszönhetően verhetetlen sportlétesítmények (sportcsarnokok, tornatermek) belső világítására, ahol például a játékosoknak gyakran kell felfelé nézve követni a labda útját (röplabda, kosárlabda, teremfoci, asztalitenisz stb.). Az indirekt világítással elkerülhető, hogy a sportolókat a káprázás megzavarja játék közben.

Az IBL-Plus csarnokvilágítók két különböző méretben és három teljesítményfokozatban (200W, 300W valamint 400W), 80 és 130 sugárzási szöggel kaphatóak. A lámpák 3000K, 4000K, 5000K, illetve 5700K színhőmérséklettel is rendelhetők. Kiválóan alkalmasak színes tévés közvetítésekhez, mivel az extra lassításoknál is teljes mértékben villogásmentes marad a kép.

Kiviteltől függően a lámpatestek fényhasznosítása elérheti a 135 lm/W-ot. Az alap kivitel mellett az IBL-Plus termékek DALI, valamint DMX rendszerekkel vezérelt kialakítással is rendelhetők.

A lámpatestek mennyezetre szerelt, illetve függesztett kivitelben elérhetők, és cégünk különböző kiegészítőket is gyárt a lámpatestekhez, mint például védőrács, vagy a függesztett kivitel esetén labdalegurulást biztosító rács, ami lehetővé teszi, hogy a labdák ne maradjanak fent a világítótest tetején.

Az IBL termékcsalád már több hazai projekten is bizonyított:

– raktárépületek világításánál,
– Győri tornacsarnok világítása (IBL 200W, 5000K típusú világítótest),
Vasas SC Folyondár utcai edzősportcsarnokának világítása (IBL 170W, 5000K típusú világítótest),
– valamint a Vasas SC Fáy utcai új kézilabda csarnokának világítása, ahol 64 db IBL 400W, 5000K világítótest került beépítésre DALI vezérléssel és labdalegurulást biztosító ráccsal.

klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj