HOFEKA Kft. 2142 Nagytarcsa, Cinkotai út 23.
Telefon: +36 1 261-6338 Email: hofeka@hofeka.hu
Fémnyomó munkák nagy tapasztalattal

Fémnyomó munkák nagy tapasztalattal

A HOFEKA Kft. saját gyártású esztétikus és színvonalas közvilágítási lámpatestei, utcabútorai, lámpaoszlopai bizonyítják, hogy a cég a fémmegmunkálás területén is nagy tapasztalatokkal rendelkezik.

A HOFEKA Kft. többek között a fémek hideg megmunkálásához rendelkezik két kézi és egy automata fémnyomó paddal. Ezek a berendezések alkalmasak forgásszimmetrikus alkatrészek gyártására fémlemezekből, hidegalakítással.

A fémnyomás előnye, hogy gazdaságosan gyárthatók le prototípusok, egyedi vagy kisszériás termékek éppúgy, mint a közepes vagy nagyméretű sorozatok.

Az egyedi kivitelezésű termékek, egyedi formaszerszámok készítését igénylik, amihez megfelelő szaktudás szükséges. A HOFEKA Kft. erre a szakmai tőkére építve vállal kézi és automata fémnyomási feladatokat, akár bérmunka keretében is.

Egyedi igények teljesítése esetén vállalják a szükséges fémnyomó modellek, szerszámok tervezését, elkészítését is, amely a nyomni kívánt mennyiségtől függően készülhet danamidból vagy szerszámacélból is.

A fémnyomás eltérő alapanyagokból és különböző méretekben teszi lehetővé különféle forgásszimmetrikus alkatrészek gyártását.

A cég kézi fémnyomó padjain a következő anyagú, és vastagságú lemezek dolgozhatók fel:

  • alumínium lemez 3 mm vastagságig
  • rézlemez 2 mm vastagságig
  • szénacél 2 mm vastagságig
  • rozsdamentes lemez 1,5 mm vastagságig

Maximális tárcsaátmérő: 800 mm

A HOFEKA Kft. CNC vezérelt automata fémnyomó padja a maga nemében egyedülálló a közép-kelet európai régióban.

Erre a gépre az alábbi paraméterek szerint vállalunk munkákat:

  • alumínium lemez 7 mm vastagságig
  • rézlemez 5 mm vastagságig
  • szénacél 5 mm vastagságig
  • rozsdamentes lemez 4 mm vastagságig

Maximális tárcsaátmérő: 1250 mm

A HOFEKA Kft. folyamatosan gyárt hazai és nemzetközi piacra, amit széles körű referenciái igazolnak. A cég partnerei a nagy gyártási kapacitásnak, a professzionális kiszolgálásnak és rugalmasságnak köszönhetően rövid határidővel, minőségi kompromisszumok nélkül rendelhetnek alkatrészeket, díszítőelemeket komplett tervezéssel és gyártással.

klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj