HOFEKA Kft. 2142 Nagytarcsa, Cinkotai út 23.
Telefon: +36 1 261-6338 Email: hofeka@hofeka.hu

Legfrissebb hírek

Tekintse meg legfrissebb katalógusainkat

Media
Media
Media
Media
Media

Assistance szolgáltatás

Egy segítségnyújtási szolgáltatás, ami a világítástechnikai tervezéstől a szükséges terméktervezésen át a létesítésig műszaki támogatást biztosít partnereink részére.

Környezettudatos fejlesztések

Cégünk Magyarországon elsőként használta az IDA logóját, amely az élhető környezetért tenni akaró gyártók védjegye.

Fénytechnikai labor

Hazánkban egyedülálló, minősített fénytechnikai laboratóriummal rendelkezünk. A hazai mérési megbízások mellett nemzetközi igények színvonalas kiszolgálására is alkalmas.

Időtálló tervezés

Nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére és megbízhatóságára. Ennek ellenőrzésére több különböző, öregbítő és mechanikai igénybevételt szimuláló műszerrel is rendelkezünk.

Legutóbbi referenciáink

Érdekli a teljes termékkatalógusunk?

Letöltés

HOFEKA

ELMŰ Okos Közvilágítási Oszlopok

Az okos városok gerincét a közvilágítási oszlopok nyújtják, mivel olyan infrastruktúrát jelentenek, amely minden településen fellelhető és szükséges, azonban a meglévő oszlopok gyakran nem alkalmasak az új funkciók telepítésére, vagy nem lehet esztétikusan megoldani ezeket a feladatokat.

Az okososzlop moduláris felépítéséből adódóan a választott funkciók testre szabhatóak, a szolgáltatások kialakítástól függően akár a későbbiekben is tovább bővíthetőek.

A Korintosz Smart termékcsalád már ország szerte több helyen, sőt külföldön is bizonyított különböző feladatokban különböző kialakításokkal, többek között: Gödöllőn, Nyíregyházán, Nagykovácsiban, Győrött, Miskolcon, Budapesten, Izraelben és már Mauritiuson is.

éves szakmai múlt

lámpatest évente

sikeres partner együttműködés

szakmai díj

Hírek a hazai fényekről a postaládájába

Lépjen kapcsolatba velünk