HOFEKA Kft. 2142 Nagytarcsa, Cinkotai út 23.
Phone: +36 1 261-6338 Email: hofeka@hofeka.hu
Letisztult formavilág, változatos funkciók, Xeon – több, mint lámpatest

Letisztult formavilág, változatos funkciók, Xeon – több, mint lámpatest

A modern vonalvezetésű Xeon lámpatestek kiválóan alkalmasak utak, kerékpárutak, parkok, terek, sétányok megvilágítására, azonban ennél sokkal több lehetőséget kínálnak a várostervezők számára.

A Xeon termékcsalád három méretben érhető el (Xeon 1, Xeon 2, Xeon 3 elnevezéssel). Alkalmazásukkal nem csak korszerű közvilágítás építhető ki, de az intelligens város koncepció elvárásait is maximálisan ki lehet elégíteni, mivel a Xeon öntött alumínium háza LED-es fényforrások helyett alkalmas térfigyelő kamera, PTZ kamera, hangszóró, vagy GOBO típusú kivetítő befogadására is.

A sokoldalú felhasználhatóságot tovább bővíti, hogy a RAL színekben rendelhető ház nem csak kúpos, vagy teleszkópos oszlopokra, hanem oldalfalakra is rögzíthető, illetve mind függőleges, mind vízszintes irányban tág szöghatárok közt állítható.

Lámpatestként a Xeon szintén a lehetőségek széles körét kínálja a tervezőknek a közvilágítástól, a kiemelő világításon át akár a dinamikus díszvilágításig.

klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj

A termékcsalád utak, parkok, terek, sétányok megvilágítására akár 12 méteres fénypontmagasságig is alkalmazható 2.700 K, 3.000 K vagy 4.000 K választható színhőmérséklettel. Az edzett síküveg búra mellett szükség esetén háromféle káprázáskorlátozó rátét is felszerelhető a világítótestekre (háló, ernyő, vagy cső).

RGBW (4 csatornás) dinamikus fényvetőt integrálva a lámpatestbe és DMX vagy DALI világításvezérléssel kiépítve nem csak színes díszvilágítás, de akár dinamikus fényjáték is létrehozható, ami izgalmas színfoltja lehet egy városrésznek.

A GOBO típusú projektoros kialakítással a Xeon több feladatot is elláthat: ez is része lehet egy dekoratív világítási megoldásnak, vagy reklámcélokat szolgálhat, de akár információs platformként is működhet.

klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj

A Xeon termékcsalád alkalmazásával egységes megjelenés mellett alakítható ki a városkép úgy is, ha az intelligens város koncepció kiépítésére csak lépésről-lépésre, folyamatosan kerülhet sor a közvilágítás létesítése után.

klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj