HOFEKA Kft. 2142 Nagytarcsa, Cinkotai út 23.
Phone: +36 1 261-6338 Email: hofeka@hofeka.hu

A győri Audi Aréna sportcsarnok díszvilágítása

A tavalyi év novemberében adták át az Audi Aréna Győr sportcsarnokot, mely több különböző sportesemény, koncert és kulturális rendezvény helyszínéül szolgál ezentúl.

Az aréna köz és díszvilágítását cégünk által gyártott termékek biztosítják. A kivitelezési munkákat, egyedi villamos tervezés és részletes fénytechnikai méretezés előzte meg.

A helyszínre összesen harminchat darab 36W-os ParkLED optikával szerelt, meleg fehér fényű Korintosz Prémium LED lámpatest került. A hét méter fénypontmagasságú oszlopokra 2-2 darab, nagy teljesítményű HOFEKA ASO 48MC RGBW négycsatornás fényvetőket telepítettek, melyek programozásuktól függően bármilyen színbe öltöztethetik az épületet.

RESIST RGBW LED lámpatest

Az intenzívebb látvány és az egyedibb megjelenés érdekében, a fényvetők világítását kiegészítettük hetven, egyenként 1,5 méter hosszú, szintén négycsatornás (RGBW) RESIST típusú falmosókkal is, melyek a homlokzatot közvetlenül alulról világítják meg.

A különböző típusú LED-es fényvetők külön-külön és együtt is vezérelhetőek, ami még nagyobb rugalmasságot biztosít a fényjátékok tervezése során.